16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
Hirdetés
Üzenőfal
5:56:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét....bár esik az eső
5:49:am kutyus :
Jó reggelt!..meleg van
6:05:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:21:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:07:am kutyus :
Jó reggelt!
5:45:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
4:06:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt, jó hetet kívánok!
11:16:am Bojtárgazdi :
Én is szép vasárnapot kívánok!
6:42:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:52:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
6:02:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:01:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:52:am kutyus :
Jó reggelt!
6:11:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:41:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Fácánreceptek




A fácánt -mint a vadakat általában- nem lehet frissen felhasználni. A lelőtt fácánt néhány napig tollastól, szellős, hűvös helyen lógatjuk, majd szárazon kopasztjuk meg.
A fácánrecepteket szinte kivétel nélkül el lehet készíteni gyöngytyúkból is!


Tűzdelt fácán

Hozzávalók:2 fiatal fácán, 10 dkg füstölt szalonna, 6 dkg zsír, 2 evőkanál tejföl, só, majoranna

Elkészítés: A megkopasztott fácánokat kívül jól megsózzuk, belsejüket száraz, tiszta ruhával kitöröljük és meghintjük majorannával. A melleket, combokat megtűzdeljük vékony füstölt szalonna csíkokkal, belsejükbe egy-egy kanál tejfölt teszünk. Zsírral kikent tepsiben sűrűn öntözgetve pirosra sütjük.
Ha öreg madarat kaptunk, akkor előbb hirtelen, forró sütőben minden oldalon átsütjük, majd leöntjük vörösborral és 180 fokon, letakarva megpuhítjuk. A végén a pecsenyelevet leszűrjük, liszttel simára keverjük, kiforraljuk és a feldarabolt húsra öntjük!

Köret: Burgonyakrokett vagy párolt rizs és almapüré, vagy vajon párolt piroshéjú almakockák









© Gazlap . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2004-11-04 (6890 olvasás)

[ Vissza ]


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.036 másodperc