Csatlakozott: Apr 10, 2011 Hozzászólások: 2983 Tartózkodási hely: Zala m.
Elküldve: 2014.05.11, 16:43 Hozzászólás témája:
Dorisz! Értem-értem! Közben rájöttem, hogy én bénáztam! Mert igaz, hogy nagyon kerestelek a listában, csak éppen a mostani tavasziban. _________________ Rendelések
Csatlakozott: Mar 29, 2011 Hozzászólások: 358 Tartózkodási hely: Dél Pest megye
Elküldve: 2014.05.11, 12:49 Hozzászólás témája:
Csillagvirág!
Veletek rendeltem a csoportosban. Én felirtam mindent, egy külön sorba került a Lukonos. Igy a beazonositás nem gond. Csak a növények!
De az már gond, hogy egészen mást küldtek.
Elküldve: 2014.05.11, 11:37 Hozzászólás témája:
Dorisz! Ugye Te is külön rendeltél tőlünk? Mert már kifolyt a szemem a nagy keresésben, de nem találtalak!
Jól beindultak nálatok, mert én még csak a harmadik nyílónál tartok. Egy törpe nyílt ki, ami rendben volt, és egy nagy, az is oké, a 3. más cégtől van.
Közben eljutott a tudatomig, hogy rendeltem az Íriszvirágtól is, eddig 2ből 2 rendben van.
Nálam szerencsére eddig csak az okozott gondot, hogy semmit nem jelöltem, és fényképezés után kell azonosítom. Káosz itt is van emiatt. Többet nem veszem ilyen lazán a dolgokat, és jelölök mindent.
A régi töveim viszont már mind virágoznak, lassan be is fejezik, de a rendeltek nagyon lassan akarnak. 3tő nem is hoz bimbót, egyet pedig a csiga intézett el. _________________ Rendelések
Csatlakozott: Mar 29, 2011 Hozzászólások: 358 Tartózkodási hely: Dél Pest megye
Elküldve: 2014.05.11, 02:08 Hozzászólás témája:
Kati!
A törpe nősziromból - 8 db - 2 viritott, az olyan lett, amit kértem.
De a nagyvirágúakkal annyit bosszankodom,hogy az hihetetlen.
20 db nagyvirágúból 7 helyett ismeretlen nevűeket küldtek,nem volt a katalógusban, anevük a keresőben sem találtam.
Az egyik szinte azonnal kirohadt. A katalógusból próbáltam azonositani,
azokat amik helyett mást küldtek. Pl: régen akartam már venni TIGER HONEY nevű nőszirmot, most vettem! Kék szinű volt a bimbója és a
virág is kék lett. De,hogy mi,nem tudom, mert 3 féle is van olyasmi.
Most sem jött össze a Tiger . De más sem: Kértem CHANGE OF PACE nevűt,
és küldtek EXACTITUDE nevűt. Kiváncsi vagyok, hogy a többi mi lesz ugyan. Csak a sok bosszúság van vele.
Elküldve: 2014.05.06, 20:09 Hozzászólás témája:
Nálam ezek szerint nagyon lassan nyílnak, mert még csak kettőnél tartok, azok rendben vannak.
Most azért jobban figyelek én is. A nehézség az a dologban, hogy a rendelés leadásakor is megkívánok ezt-azt, és háát... elő kell kutatnom, hogy hova is írtam fel. _________________ Rendelések
Csatlakozott: Jun 19, 2007 Hozzászólások: 420 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2014.05.06, 11:39 Hozzászólás témája:
virágmánia! Nekem eddig ötből három nem azonos! Elgondolkodtató! Lehet nagyon jó áron adták őket, de nekem nagy csalódás, hogy a várt virág helyett valami egészen mást kaptam!
Csillagvirág!
Ja és persze én is külön rendeltem tőlük nem veletek együtt! A reklamációmat már gyűjtögetem! _________________ Eladó Íriszeim 2017
Elküldve: 2014.05.05, 21:13 Hozzászólás témája:
Jegyezzétek majd, hogy melyik nem stimmel. Sajnos az is előfordulhat, hogy nem jól láttam a ráírt kódokat, pedig úgy emlékszem, hogy nem okozott gondot a beazonosításuk.
Jut eszembe, voltak olyan íriszek, amik helyett cserét küldtek. Anno feltettem a listát, de megvan a papírosom, aki esetleg nem találja. _________________ Rendelések
Csatlakozott: Jun 19, 2007 Hozzászólások: 420 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2014.05.05, 09:48 Hozzászólás témája:
Kérdésem volna a régebbi - mjuk 2013 őszi - rendelőktől. Aki íriszeket - a sáslilik később derülnek ki - rendelt, annak mind fajta azonos lett? _________________ Eladó Íriszeim 2017
Elküldve: 2014.04.24, 20:52 Hozzászólás témája:
Olati! A honlapon bepakolod a növényeket a kosárba, majd megadod a rendeléshez szükséges adatokat. Tudom ajánlani a Google fordítóját, így biztosan a megfelelő adatokkal töltöd ki. Fizetni akkor kell, amikor a csomag elkészül, ez kb 1-2hét, ilyenkor tudod meg a szállítás költségét is. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldik.
Sajnos szállításra nem tudok pontos összeget, mert az elég változó, de 10ezer feletti összegre lehet számítani még kisebb tételnél is. _________________ Rendelések
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban