Bojtika!
ez a próba kedden elindul,mert megyünk dolgozni.
Napközben azért hazanézek,de egyenlőre nem hallani a hangját sem.
Holnap ha jó idő lesz jön velünk a kertbe,meglátjuk van-e benne házőrző hajlam.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Szeretettel gratulálok egymáshoz!
Szuzikutya egy kis imádék öregcsaj. Lehet még pár jó éve.
Azért tegyétek kicsit próbára, mi van, ha nem vagytok otthon. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Feb 24, 2010 Hozzászólások: 3170 Tartózkodási hely: Pest megye déli része
Elküldve: 2016.03.14, 13:12 Hozzászólás témája:
Tercsi
Nagyon büszke vagyok rátok!
Nálam is van egy 10+ éves "nagy fekete" kutya idiben, kisfiam jobban szereti már mint én. Azon kívül, hogy kicsit dömperként közlekedik, fát lehet vágni a hátán. Ő is mindig láb alatt van. Szerintem maradni fog....
Csilla: feltettem a fotót a Facére hogy lássák,a menhelyen,hogy jó helyre került.
Péter: vedd le a képet,nehogy valaki beleszeressen,és elvigye.
Szuzi kutya 4 órája van nálunk.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Legutóbb tercsi szerkesztette (2016.03.14, 19:08), összesen 1 alkalommal
Ideiglenes befogadói lettünk egy fekete 10 éves öregasszonynak. Alaposan megfürdettük, nagyon felkeltette az érdeklődését a teknősünk. állandóan a lábunk alatt van, a hangját még nem hallottuk, most itt alszik mellettem a fotelban. _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
Balu !
Te is jól "bevásároltál"
Tegnap nem tudtam válaszolni. Örülök, hogy gond nélkül megoldottad.
Nem nagyon volt gondunk, de becsavartuk egy törülközőbe, egyikünk fogta amíg a másikunk kezelte. De ennyi baja egyiknek sem volt egyszerre.
Nagyon rendes vagy, sok türelmet kívánok hozzá !
Majd mutasd meg. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Feb 24, 2010 Hozzászólások: 3170 Tartózkodási hely: Pest megye déli része
Elküldve: 2016.03.04, 21:05 Hozzászólás témája:
Befogadtam az állatmentőktől egy mentett cicát, fülatkás, beteg a szeme, a szőre csomókban. Kaptam hozzá sok-sok fül- és szemcseppet, ilyen gyógyszert, amolyan ampullát. A gyógyszert hogy fogom tudni beadni neki? Halkatla leírta valamikor, ha valaki emlékezne rá, hálás lennék.
Update: Nem volt probléma, lazán eltüntette.
Legutóbb balu28 szerkesztette (2016.03.05, 13:45), összesen 1 alkalommal
Tegnap kaptunk képet Zeuszról
Évekkel ezelőtt Kisvárdáról került hozzánk. Neki volt a hátsó lába X-ben a nem megfelelő tartás miatt.
A német gazdik sokat foglalkoztak vele , úszni vitték, sétáltatták és
elkényeztették. Bent és kint él, szerető gazdikkal. Teljesen nem tudták megszüntetni, de ma már csak egy kicsit sántít.
/A gépem hibája miatt nem tudok képet felrakni. /[/url] _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Mint tudjátok nem szokásunk kérni, kéregetni. Gondunkat több -kevesebb sikerrel megoldjuk.
Most az 1 % felajánlásotokat kérjük az Alapítványnak, ha még nem döntöttétek el, hogy kinek adjátok és módotokban van segíteni.
Előre is köszönjük !
Tavalyi segítségeteket ismételten megköszönjük.
Tasa és Terimamy _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban