Csatlakozott: Feb 28, 2009 Hozzászólások: 4772 Tartózkodási hely: JNSZM
Elküldve: 2013.07.27, 07:35 Hozzászólás témája:
Ép most gyártottam egyet
Kimustrált nagy méretű kerti fáklya maradék, néhány régi már nem használt virágtámasz, 0,5 m drót és ragasztópisztoly
Kicsit ferde lett a kép Csatt neki fotó
Az igazság az, hogy a támasz alján található növénykém ámokfutásnak eredt és úgy döntöttem, hogy kap egy futókát ahol szaladhat égbe, világba. Ipomoea sepacuitensis a kicsike _________________
Csatlakozott: Feb 28, 2009 Hozzászólások: 4772 Tartózkodási hely: JNSZM
Elküldve: 2013.07.26, 22:01 Hozzászólás témája:
áhhhhhh kicsináltok ezzel a dupla avatárral. Miért nem tudod, hogy ki az a Magda mikor te írtad? Már kezdtem magam nagyon hülyén érezni aztán látom a neveket hehehe _________________
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 2267 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2013.07.26, 20:53 Hozzászólás témája:
Krisztina23 írta:
Esetleg fénykép a kis huncutokról?
Én nem tudok fotózni, majd Ildikó61-t megkérem. Ő két utcával arrébb lakik. Tavasszal már látták Magdával, de akkor ők sem ismerték fel.
De itt asszem, még nem fordult elő, hogy valamit a társaság meg ne fejtsen.
Ja! Külön bosszantó, hogy még csak nem is a hátsómmal, hanem a táskával vertem le a bonszájt.
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 2267 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2013.07.26, 15:04 Hozzászólás témája: Egzotikus és különleges növények
No, nagyon furcsa kérdésem van.
A tavaszon az OBI-ban egy bonszáj mellett árultek-e perui leándert vagy valami hasonló levelűt?
Ugyanis az történt, hogy az OBI-ban összetalálkoztam egy rég látott kolléganőmmel. Hát, nem 2 percig beszélgettünk, közben árut is hoztak be és húzódtam hátra. Oldalaon a nagy táska, ahoyg fordultam vele, levertem az emlízezz bonszájt, amihez tartozott egy csomóba beültetve 7 vagy 9 db, akkor tiszafának tűnő növény. A cuccot kifizettem, a növényeket hazahoztam. A bonszáj kifújt, a kis magoncok mind élnek, csak fogalmam sincs, mik lehetnek.
Akiben nyomot hagyott egy ilyen tavaszi OBI-s összeállítás, hátha tud segíteni. Ha nem, gondolom, fagymentesen kell azekt a növényeket tartanom és legkésőbb, amikor virágozni fognak (ha még megérem), könnyebben meg lehet őket határozni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban