Csatlakozott: May 23, 2007 Hozzászólások: 3557 Tartózkodási hely: Újpest
Elküldve: 2014.08.14, 11:45 Hozzászólás témája:
Egy éve agyvérzésem volt,a bal oldalam nem tökéletes azóta.vissza kell menni rehabra.A dokinő vérvizsgálatra küldött,romlott a látásom,fogytam.Édesanya is ennyi idős korában esett sokat,a végén inzulint kellett beadni magának
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40679 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2014.08.14, 11:29 Hozzászólás témája:
Katalin
Remélem az orvos kivizsgáltatja,hogy MIÉRT ESTÉL EL!
Ennek ugyanis oka van!
Lehet a fülben lévő egyensúlyért felelős szervvel baj,de lehet pillanatnyi rosszullét,amit észre sem veszel!
Lehet szédülés,cukorbetegség... Stb
Elküldve: 2014.08.13, 20:49 Hozzászólás témája:
Balu
Ez borzasztó!
Szerencsére azért nekem nem ilyen sok volt ,de két virágládába való ...
Én csak erkélykertész vagyok... -de mégis bosszant.
Értékes ,drága hagymák..voltak
Csatlakozott: Feb 24, 2010 Hozzászólások: 3170 Tartózkodási hely: Pest megye déli része
Elküldve: 2014.08.13, 20:14 Hozzászólás témája:
Bau
én is úgy jártam, mint te.
Olyan helyre raktam a tulipánhagymákat száradni, ahova egyébként nem szokott beesni az eső. Mire észrevettem, talán 10 darabot tudtam megmenteni a 2 gyümölcsösrekesznyiből.
Bár ide írom, már nem mérgelődöm rajta, hiszen olyan tündéri az a kiscica, akit vasárnap reggel találtunk az utcán a házunk előtt a bokorban. 4-5 hetes lehet, a szeme nyitva, önállóan eszik ugyan, bár kicsit ügyetlen. És bolhás.
Biztosan nem egyedül kóborolt el, valaki odatette.
dodó!
Most ajánlgattam,a gaztalira,hogy elviszem ha kell valakinek,de nem jelentkeztek érte.
nekem nincs elég helyem odaadom ha kell.
Bau!Pili!
sajnálom! Az én növényeim,az anyu lakásában telelnek. Tavaly szigetelték a házat,bepakoltuk a növényeket,és 3 hétig rájuk sem nyitottuk az ajtót.A fele elszáradt,mert a korábbi időkhöz képet 5 fokkal magasabb volt a hőmérséklet,és jóval szárazabb a levegő. _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Bau - ha ez vigasztaló, én is elmesélem "butaságunk történetét".
Mikor a mostani házunkba költöztünk, a gyerekeink még elég kicsik voltak, a fiam 7 a lányom 2 éves volt.
Mivel december 10-én volt a költözködés, gondos gazda módjára behordtam a pincébe az ÖSSZES szobanövényt, nehogy összetörjenek a rengeteg doboz pakolása közben, gondoltam, majd karácsony és szilveszter között, ha egy kicsit leülepednek a dolgok, meg rá is érünk, felhordjuk a lakásba őket. Történt, hogy Ábrisom a barátjával játszott a kertben, és a pincébe is bementek valamilyen kerti szerszámért, azzal szórakoztak, hogy a jeget törték kalapáccsal vagy kapával, már nem tudom, a lényeg, hogy akkoriban -15 és -20 közötti hidegek voltak.
Mondanom se kell, hogy a pinceajtó nyitva maradt, két nap múlva mentem le valamiért, jéggé fagyott filodendronok, hibiszkuszok, krotonok, kálák, stb. fogadtak - én is megdermedtem a látványtól...
Utóbb kiderült, hogy ha a srácok becsukják az ajtót, akkor is megfagyott volna minden, mert a pince csak félig van a föld alatt, a lejtőbe vágták ki a gödrét, így az egy szál üvegablak nem szigetel eléggé. Azóta kikísérleteztük, hogy hogy lehet viszonylag fagymentessé tenni, de a leánderek, dáliák, kánnák mindig barátoknál, szomszédoknál húzzák ki a telet biztonságos pincékben. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Sep 14, 2004 Hozzászólások: 13117 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.08.13, 14:10 Hozzászólás témája:
Ja, ja!
Egyik évben lusta voltam a hagymásaimat a padlásra felcipelni, és az alapos bebagyulálás ellenére a pincénk mellékhelyiségében minden kocsonyásra fagyott _________________ Ha a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik biztosan kinyílik!!
Csatlakozott: Sep 14, 2004 Hozzászólások: 13117 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.08.13, 13:00 Hozzászólás témája:
Én is így jártam a csodaszép kálámmal
Visszahúzódott, és én balga kint hagytam az esőben!! Meddigre észbekaptam el is rohadt _________________ Ha a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik biztosan kinyílik!!
Elküldve: 2014.08.13, 12:54 Hozzászólás témája:
Húúú de mérges vagyok magamra!
Kint voltam az erkélyen,-gondoltam megnézem,hogy vannak a hagymásaim,amit tavasszal kiszedtem!
Szépen letisztítottam,gombaölőztem és beletettem egy kaspóba!
Persze arra nem gondoltam,hogy jobb helyet keressek neki,így beleesett az eső,amit nem vettem észre:(
Ma láttam,hogy berohadtak a drága tulipánhagymák!
Szerencsére nem egy helyen volt mind,így a nárciszok és néhány másik tuli megmenekült...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban