Csütörtökönként a klasszrádióban szoktak beszélgetni egy élelmiszeripari szakemberrel arról,hogy melyik élelmiszer mit tartalmaz. Horror! Legutóbb a kenyérnél akadtam ki,mint a kakukkos óra.
Felháborító ez a halálbiztosítási felhívás!
És azt is utálom,bár statisztikailag igaz,hogy mindig a férfiakkal példálóznak!
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42227 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.08.04, 19:18 Hozzászólás témája:
Nagyon meg kell nézni az élelmiszerek összetevőit!!!
Régebben sokan dícsérték a Hulala növényi tejszint..........erre föllelkesültem, hogy azt én is ehetem.........megvettem, hazahoztam, de szerencsére felbontás előtt elolvastam, miből is áll ez a növényi tejszín????
Mit láttam az összetevők között????? TEJFEHÉRJE!!!!
......még szerencse, hogy jóban vagyok a közértessel, és le tudtam vásárolni az árát ...... _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: May 25, 2012 Hozzászólások: 936 Tartózkodási hely: Bács-Kiskun megye
Elküldve: 2014.07.17, 15:49 Hozzászólás témája:
Kaptunk fizetésemelést hónap elején. ha ez ugye jó! Ma meg hoznak egy papírt, hogy jogtalan volt meg bla-bla és hogy marad a régi fizu sőt az emelés összegét is levonják majd jövő hónapban. Na szóval eddig sem érte el a fizunk a minimálbért, most mire elérte mégis sztornó és jövő hónapban levonás.
Csatlakozott: Feb 24, 2010 Hozzászólások: 3170 Tartózkodási hely: Pest megye déli része
Elküldve: 2014.07.17, 10:32 Hozzászólás témája:
Jaj, Kutyus... mert nem tudod elképzelni, hogy ha én ültetem el a hagymáidat, az én földemben 50 különböző tő virágzott volna. Biztosan a földedben van a hiba.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42227 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.07.16, 19:05 Hozzászólás témája:
Nekem is vegyesek erről a cégről a tapasztalataim!
Rendeltem 50 vegyes hagymás növény gumóját...............erre kaptam kb 30 db-ot, mikor kikeltek egy fajta volt mind.............
Reklamáltam, mire azt mondták, küldjem vissza, meg a földemből is mintát, csak így tudják a hollandok megvizsgálni, mi nem volt jó!!
Hát teljesen hülyének nézik az embert????? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Puffogok!
Rendeltem a Békertől Lophospermum-ot írásban,mivel a "kosárba rakás" nálam bizonytalan. Visszaírtak,hogy sajnos nincs ilyen nevű növényük. Megkértem a párámat,hogy ugyan rendeljen már kosárban,hisz fent van a kínálatukban,az enyém pedig elpusztult a télen. Meg is rendelte a fehér és piros színű Kúszó csuporka /Lophospermum hybrids/ növénykét,meg is kaptam.
Már azért is bosszankodtam,hogy zárójelben ugyan,de ott van a név,miért nem tudja aki "szakért",hogy mit árulnak?! Ma pedig látom,hogy mindkettő pirosat virágzik.
Akkor csak az lehet az oka! Máskülönben már rövidítették volna. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
A házastársat kimondják még, vagy már csak EP (mint Ehepartner)?
A németországi munkahelyen, ahol tolmácsoltam, mondja a kisfőnök, hogy a TFG-be menjek az elintézendőmmel.
Kérdeztem, az mi? Mondta, hogy fogalma sincs, de ott intézik az ilyesmit.
(Lehet, hogy nem pont TFG volt, nem emlékszem már, de végül is mindegy. ) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Az még hagyján, hogy már van a neten (és el is mentettem) német-német szótár.
Tudtam eddig is, hogy a németek imádnak rövidíteni, mert ugyebár korlátlanul fűzhetik össze a szavakat szó-kígyóvá, oszt' guberálja ki, aki olvassa.
Olvasok egy cikket, hogyaszongya a Kita étkezdékben egészséges a kaja.
Külön rákeresek: hát a Kita a Kinder Tagesstätte, azaz napközi.
Elment ezeknek a józan esze, vagy sose volt. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
A múlt hónapban a lányom feladott egy levelet, a postán írták rá nagy betűkkel, hogy SAJÁT KEZÉBE! Az értesítés visszajött, egy rokon vette át.
A reklamációra a válasz: Sajnáljuk, a kézbesítő nem vette figyelembe csak az elsőbbségit.
Ennyi volt. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban