Csatlakozott: Oct 23, 2006 Hozzászólások: 7088 Tartózkodási hely: Budapest XV.ker.
Elküldve: 2014.11.24, 18:57 Hozzászólás témája:
Van egy újabb történetem.
Van egy harmadikos kisfiú aki a háta mögött lévő 10 éve alatt 5-6 helyen lakott. Azért írom, hogy lakott, mert szerintem élni nem tudott.
Anyukája alkoholista, elvették tőle Norbit. A Nagymama, bár mindent megadott amit tudott, az ereje és az anyagi helyzete véges.
A rokonoknak 1-1 hónap elég volt belőle.
Így szeptemberben gyermek otthonba vitték. Kapott egy ágyat, ételt, de szeretetet nem.
Reggel már fél 7-kor bent volt az iskolában. Bejött hozzám, és sokat beszélgettünk.
Csütörtökön aránylag jókedvűen újságolta, hogy januártól nevelő szülőkhöz viszik. Talán lesz egy biztos, és biztonságos élete. De Dabasra kell mennie.
Sajnáltam, de örültem is, hátha jobbra fordul az élete.
Másnap, pénteken izgatottan jött....-Még ma délután elvisznek- mondta.
Összeszorult a gyomrom.
Hirtelen nem tudtam, mit adhatnék Neki, hogy emlékezzen ránk.
Egy kicsi borostyán követ vettem neki. (éppen ásvány vásár volt a suliban...ilyen a véletlen!)
Délelőtt az osztálytársai kitalálták, hogy ők szeretnének Norbitól elbúcsúzni.
Az aulában gyors ölelések és fényképezés volt
Amikor megöleltem és megpusziltam, bizony elsírtam magam...
Ő rám nézett és azt mondta: Ne sírj te kis buta! Tudni fogsz rólam, mert felhívlak.
A kis 10 évével megtanított arra hogy higgyek és bízzak benne.
Ugye érdemes jónak lenni, és szeretetet adni egy kisembernek??
( bocsi hogy kicsit hosszú lett de úgy éreztem ezt meg kell osztanom Veletek. köszönöm hogy elolvastátok. )
_________________ "Az ember mindig több, mint az arca
mert a lélek és a szív nincs a képen rajta"
/Anonimus/
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14329 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2014.11.23, 20:03 Hozzászólás témája:
pampazsuzsi írta:
Pilikém.
Sajnos nincs. Bár a szomszéd néni már nevetve felajánlotta hogy csináljunk kaput, és folytassam ott...
Zsuzso kedves én is felajánlom nálunk is folytatahatnád. Itt nálunk a hely végtelen Üres telkek is vannak böven söt házak is _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42155 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.11.23, 19:51 Hozzászólás témája:
Pampácska
nekem is az a szerencsém, hogy közös a telek, nem lehet vele garázdálkodni _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Oct 23, 2006 Hozzászólások: 7088 Tartózkodási hely: Budapest XV.ker.
Elküldve: 2014.11.23, 17:28 Hozzászólás témája:
Pilikém.
Sajnos nincs. Bár a szomszéd néni már nevetve felajánlotta hogy csináljunk kaput, és folytassam ott... _________________ "Az ember mindig több, mint az arca
/Anonimus/
Zsuzsó - nincs a szomszédban egy üres telek? _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Elküldve: 2014.11.23, 17:04 Hozzászólás témája:
Sziasztok Család!
Ma egy hete elmentünk a Pampapapával a közeli kertészetbe. Mondván: nekem gyümölcsfa kell.Hozzáteszem, helyem már nem igazán volt.
Vettünk egy nektarint és egy körte fát. Hazahoztuk, és el kezdtünk méricskélni, hogy hová tegyük. Sikerült szépen elrendezni a kertet.
Szombatonként mindig nézem a Gasztroangyalt, Borbás Marcsi műsorát. Tegnap a Szatymazi őszibarackról szólt a műsor. Amilyen jóízűen ette Marcsi a barackot, eszembe jutott hogy: miért nincs nekem őszibarackfám???
Nosza, ma reggel ismét a kertészetben kezdtük a napot.
Gyönyörű kis fácskát vettünk: sampion fehér húsút. Hazahoztuk és elkezdtünk keresni a legjobb helyet, ott ahol már NINCS hely!!
De még elfért.
Én a bolond, megpuszilgattam hogy teremjen nekünk jó sokat, és érezze jól magát. ( évek óta így ültetünk fát )
s most jön a lényeg: Apa közölte velem, hogy nyugodtan találjak még ki valamit,legfeljebb ELBONTJA A SUFNIT:
Hát mit tegyek? ilyen az én Gazos telhetetlen lelkem. _________________ "Az ember mindig több, mint az arca
/Anonimus/
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42155 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.11.18, 11:20 Hozzászólás témája:
Zsuzsok
Azt hiszem, most a tűz is jól esne a tea mellé.......kellemes fotelben, olvasgatva _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Köszi, én ehetem, ihatom. Szerencsére még.
Emmylie, a hét végén vendégek jöttek, készítettem több félét, a Tiedet meghagytam másnak.
Nem is nagyon néztem be, csak tegnap. De nagyon sok rámolni valóm volt.
Tasa lement a tanyára, már reggel és itt maradt nekem minden. Hiába volt vasárnap. Van, ami nem tűr halasztást. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14329 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2014.11.15, 13:08 Hozzászólás témája:
Dán kekszet hoztam a KVhoz a doboz aljában van még egy pár darab.
Nem tul nagy doboz amit a lányom hozott de finom igy gyorsan fogy. Talán majd lesz KV is addig itt a keksz.
Örülök hogy vége a hétnek ami nálunk nagyon mozgalmas Volt.
Csütörtökön 2 x Volt itt a gázszerelö mert nem volt meleg vizünk. Pont ugy jött hogy kihült az ebédünk.
A péket közben nem vettem észre igy nem vettem kenyeret´csütörtök délután. A csütörtöki nap végül csatorna pucolással ért véget.Muszáj volt megcsinálni mert a pincében állt a viz.
A tegnapi nap jobb Volt mert csak a tejest nem vettem észre de szerencsére Pocok Ur jelezte. Ha már nem lett kenyér legalább van tej.
A KVhoz magyon is fontos nekem.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban