Zsuzsok, kívánok egy jó kis áztató esőt az éjszakára! Dolgozol így is rengeteget, ne kelljen még locsolni is. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Ma mi is nagyot sétáltuk.
Aztán jól be lakmároztunk!
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42556 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.04.05, 05:19 Hozzászólás témája:
Tegnap két örömöm is volt
- mentem 1 órát sétálni
- nagyon finom nasit ettem _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 2252 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2020.04.04, 19:19 Hozzászólás témája: Milyen öröm ért ma?
Elég sok hülyeségem van a kertben, modhatni, se szeri, se száma.
Az egyik, hogy ezen a legelőn, ahol korábban szőlő is volt gyümölcsfákkal, próbálok a régi fákról szaporítani.Aztán vagy bejön, vagy nem. Ha gyökérnemes, főnyeremény.
Van vagy 20 db szilvafa. Ittt korai beszterceinek hívják. Muskotályos, a beszterceinél korábban érik, attól kisebb szemű, magas szárazanyagtartalmú. Tizen év alatt nem jutottam oda gyökérsarjat vegyek ki és ültessek el, mert mindig történt valami a sarjakkal. Azaz, mindig lekaszálták, hogy rend legyen! Az ész megáll! Én meg feszt hordtam köré a földet, öntözgetetm, hogy jó gyökerekkel tudjam majd kiszedni. Hogy a fiam már nem erősíti a két vénséget, a férjem nem jutott oda, hogy itt lekaszálja. És van vagy 10 sarja az egyik fánál, vagy 5 a másik fánál. Holnap kiszedem őket és beiskolázom. Hátha nem patkolok el, mire termőre fordulnak. De biztonságból kelelne a koronavesszőiből is gyökereztetni, az bizton nemes. Az egyik nyári almából is találtam ma egyet, szintén izgalmas, hogy gyökérnemes-e?
Akié itt a maszek világban a szőlő volt, annak nagyon sok gyümölcsfája volt a szőlőben. Azért az nem semmi, hogy ezekből még vannak termő fák!
Csak az a baj, hogy mivel belenőtt az akác, a fény után mentek az égig és rém magasan van a korona.
Az egyik nyári alma háncsát a szarvasbikák 2 m magasan lekotorták. Nem tudom, meg fog-e maradni?
Egy szegedi nyomda, és ilyen akciókat ünnepek előtt már régebb óta csinálnak, csak nem tudtam róla. Egyéb ügyes dolgaik is vannak. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Küldtem az unokámnak egy könyvet, ami egy zseniális nyomdai akció terméke. Több témakör választható, egy 19 oldalas kis mese, kemény táblás kötésben, minden bal oldal színező-fejlesztő. A mese főszereplője a megrendeléskor kért név, és kiválasztott karakter (fiú vagy lány, hajszín, haj hossz), sőt a mese első mondatában szerepel a lakóhely is, ha kérjük.
Egyszóval nagyon személyre szóló ajándék, és videón láthattam, amint Dóri unokám megkapja és ahogy örül neki.
Remélem, ez a nyomda sok mindent túlél még, zseniális az ötlet.
Én rendeltem és fizettem, a nyomda a kérésemre eleve az unokám nevére címezve küldte futárral, nem kellett külön még postáznom is. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Igen, a tavasz azért eljött. A szomszédnál már kinyíltak a Pili-virágok, a bodzabokron friss zöld levélkék virítanak kicsi csomókban.
"Tilupámot" még nem láttam. Nem járok az utcán. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
A mai örömöm:
A Péter április 18.-ig biztos itthon marad home offoce.-ba.
Ha megfelelő lesz a reggeli időjárás, akkor 1 hét múlva ki költözünk a kertecskébe.
Addig is maradnak a napi kötelező séták.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban