A használtan, szerelőtől vett mosógépem betegeskedik.
Felhívtam a szerelőt, egyeztettük a mai napot,délután 2-3 között jön.
Ezt tegnap meg is erősítette.
Most még nem ért ide, a telefonja állandóan foglalt.
A guta is megüt. Nem ölöm meg, ha ma mégsem tud jönni, miért nem szól?
Szerk., 20 perccel később:
A fiam telefonjáról hívtuk: azonnal felvette.
Állítólag az autója nem indult.
Állítólag az autó miatt hívogatta a bátyját, biztos azért nem értem el... végül az autót holnap viszik a szervizbe.
Állítólag akksi vagy akkumulátor baja lehet. (Zsombor ekkor elfordult és rázkódott a válla.)
Kérdeztem, hétfőn mikor hívhatom?
Állítólag délelőtt délután.
Ekkor már én is elnevettem magam, mondtam, majd kora délután hívom.
A hiba kb. ismert, ha videóból nem sikerül megcsinálni, akkor rábeszélem a szerelőt, hogy oldjuk meg online videóval, akkor nem kell eljönnie, ha
már ennyire nem akar.
Újabb fejezet:
Ma reggelre SMS-t küldött, hogy nem tudja megnézni a mosógépet és ne hívogassam 18 alkalommal, mert ez már sok.
Hogy egyem meg a szűzies lelkét, hát ha egyszer felvette volna és megmondja, hogy nem jön, én ugyan nem zaklattam volna tovább. Egyébként is neki illett volna szólnia, hogy ne várjuk hiába órákon át.
Szóval marad a videós megbütykölés. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42875 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.04.16, 04:57 Hozzászólás témája:
A növényeket behurcoltam.........szerencsére - fokok azóta se voltak felénk _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Holnap reggelre -5 fok a jóslat. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42875 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.04.14, 06:55 Hozzászólás témája:
MONGGYON LE AZ IDŐJÁRÁSFELELŐS!!!
Most reggel berántottam a már kitelepített növényeimet - remélem, ez az éjszaka nem ártott meg nekik!!!
átültetett hófehér és rózsaszín zefír
Szétültetett hófehér zefí
Az állványon kitelepített kaktuszok, előtte a páfrány, a kakaska és a klívia
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nálunk is volt kikapcsolva a villany. Akkor közmunkán voltam és gyakran rendeltek ki bennünket a temetőbe takarítani. Én a gyertya-csonkokat a temetői szemetesből szedtem ki, azokat a hozzátartozók rakták oda, amikor újat vittek a sírra. Eszembe sem jutott, hogy a sírokhoz hozzányúljak, volt csonk bőven a szemetes drótkonténerben.
Abból öntött itthon BojtiFeri nagyobb gyertyákat. Hamar belejött. Arra is rájött, hogyan csinálja a kanócot.
Elvolt ezzel itthon napközben. Rádiót hallgatott elemről, este pedig gyertyafényes vacsora mellett beszélgettünk.
De volt persze a boltban is gyertya.
(Zsombor ezeket a hónapokat Anyunál töltötte, óvodás korú volt még.)
Hőskorszak. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14463 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.04.11, 06:00 Hozzászólás témája:
Egyrészt szomoru másrészt dühitö ez az eset.
Egy olyan országban ahol a médiábol az sugárzik hogy minden szuper minden OK szárnyal a gazdaság a pandémia ellenére nem szabadna ilyen esetnek lenni.
Senkinek nem szabadna rá szorulni arra hogy áramkikapcsolás esetén mécseseket lopjon közben a médiákbol azt hallani hogy MO-on nincs szegény ember legalábbis én azt vélem értelmezni a médiákbol. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Ez nálam halottgyalázás! EBBEN az esetben nem érdekel mennyire van megszorulva. /egyébként bárkinek,bármikor adok/
Édesapám Erdélyben született. Öcsém elment,hozott Gyergyóból egy üvegecske földet,amit egy pici szív alakú dobozkában a sírjára tettünk. ELLOPTÁK. Nem szoktam átkozódni,de azt kívántam,a keze száradjon le. Mégis mit gondolt? Aranyat tettünk bele?
Régebben gyakori hozzászólója voltam ennek a rovatnak, aztán nem tettem nyilvánossá mérgelődéseimet, igyekeztem a felgyülemlett mérget feldolgozni.
De ez most olyan mértékben felháborított, hogy nem állom meg, hogy idetegyem. Miközben egyesek és kettesek milliárdokat tesznek zsebre, a pitiáner, undorító "bűnüldözők" - nem halmozom a jelzőket, mert volt gyerekszobám - idáig aljasodnak:
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban