Sziasztok!
Egyszer régen már bemutatkoztam itt, Csineva néven, talán
van aki emlékszik rám.
Sokáig nem jöttem, de aztán visszahúzott ide a szívem.
A régi nic-et sajnos már nem tudom használni, igaz, ez
az új sokkal testhezállóbb :- )
Csatlakozott: Sep 27, 2006 Hozzászólások: 3719 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2006.10.03, 13:30 Hozzászólás témája:
Szia Pera! Szia Molnárka!Nem nagy a télikertem,nem az a puccos virág nélküli hodály, amint náluk az újgazdagok csinálják.Ha megtanulok képet fölrakni,majd meglátjátok milyen szép.Volt 10-évvel ezelőtt egy nyitott déli fekvésű teraszunk és beépítettük.10-éve gyüjtöm a virágokat,de inkább csak a virágzósokat.
Elküldve: 2006.10.03, 12:40 Hozzászólás témája:
Egy Ráckevéhez közeli falucskában lakom a Csepel-szigeten.A Kis-Dunától úgy 100-méterre.Öt gyermek anyája vagyok az-az Mamija.Van egy 20 egy19 egy17 és végül de nem utolsó sorban az ikreim akik fiúk és 13 -évesek.Házasságban élek,fodrászként dolgozom és nagyon boldog vagyok,mert most készül az új télikertem.Ha hangal lehetne aláfesteni most a fűrészt hallanátok.
Elküldve: 2006.10.02, 09:05 Hozzászólás témája:
Új vagyok én is ezen az oldalon,szeptember végén regisztráltam magam. A nevem fölötti kép ábrázolja amit még a virágokon kívül szeretek.Ilyeneket tenyésztettem tavasszal,de mind három nagyfülüt eladtam.Így már nem ugrálják ki a virágaimat. Dália
Csatlakozott: Jul 01, 2006 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006.09.27, 10:15 Hozzászólás témája:
Drága Barátaim!
Huh, de jó ezt mondani!!!!
Egy biztos, ma már érdemes volt felkelnem. Pedig sajna ronda sötét reggel virradt rám, de látom, hogy van egy klassz új családom is.
Van egy kis kertem, mindig kísérletezem szaporításokkal, több- kevesebb sikerrel.
Elkezdtem kaktuszokat gyűjteni. Egy idő után belejöttem, már nem pusztulnak ki /csak néha /, és rengetegen vannak, virágokkal örvendeztetnek meg. Sokat segítenek az itt olvasott tanácsok.
A növényeim kint töltik a nyarat a kertben, de néhány kinőtte a lakást.
A suliba csak olyat viszek be télre, amit nem féltek túlzottan.
Most volt egy kis leándermániám, ami kicsit problémássá vált.
Majd ott a saját oldalán kérdezek.
Gábor 81 nagyon sok tanácsodból "táplálkoztam".
Egyet mondhatok, KÖSZÖNÖM, köszönöm mindenkinek!
Gyöngyi
Csatlakozott: Jul 01, 2006 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006.09.26, 15:13 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Gratulálok a családotokhoz! Csodálatos itt a légkör a gazlapon, remélem engem is befogadtok.
Már régóta szemlélődöm. Igazából hozzá nem szólok, kibicnek érzem magam, de a kérdéseimre itt többnyire választ kapok.
Tátott szájjal nézem csodálatos képeiteket, ha kívülről is, de jól érzem itt magam.
Testnevelő tanárként nyáron több időm volt itt gyönyörködni, manapság csak beugrom egy pillanatra, hogy feltöltődjem mesés képeitekkel.
Szeretném, ha befogadnátok. és ennek az IDILLI családnak tagja lehetnék.
Gyöngyi
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban