Hány személyre: 4
Előkészületi idő: 30 perc
Elkészítési idő: hűtéssel együtt 1 nap
Kategória: Desszert
Nehézségi fok: Könnyű
Hozzávalók
2 db 250g-os gyorsfagyasztott gesztenyepüré
2dl tejszín
15 dkg babapiskóta
2 dl tej + cukor + rum
1 üveg fejtett meggybefőtt
10 dkg csokoládé
15 dkg vaj
Rövid leírás
A 2 csomag gesztenyepürét 2 dl tejszínnel kikeverjük.
A meggybefőttet szűrőn lecsöpögtetjük.
A babapiskótát megforgatjuk a rumos cukrozott tejben és egy mély tálba rétegezve lerakjuk a meggyel és a gesztenyés krémmel.
A rétegzést gesztenyével kezdjük és piskótával fejezzük be.
Az utolsó sor piskótára nehezéket teszünk és egy napra berakjuk a hűtőbe.
Másnap kivesszük, egy tálra borítjuk és csokoládémázzal bekenjük.
A máz: Gőzben felolvasztunk 10 dkg csokoládét és habosra keverjük 15 dkg vajjal.
Elkészítés leírása
Forrás: Nagymama
Beküldte:: minci9 be Saturday, November 14. 2009 at 15:57:10