Különlegesen zamatos halétel a "a halak hercegéből" :)
Elkészítés leírása
A megtisztított süllőket egészben hagyjuk,besózva félretesszük.A hagymát finomra vágjuk,vajon megüvegesítjük,rátesszük a felszeletelt gombát és a kockára vágott zöldpaprikát,majd sózzuk,borsozzuk,szerecsendióval ízesítjük,végül belerakjuk még a finomra vágott zöldpetrezselymet.Ha a gomba a levét elpárologta,beleöntjük a felütött tojásokat,elkeverjük,lágyra sütjük.Ezzel a töltelékkel töltjük meg a süllőket,majd zsírpapírba csomagoljuk.
Agyagból,vízzel,könnyen formálható masszát készítünk,1 cm vastagságúra kinyújtjuk és ebbe burkoljuk a halakat.Halformát adva neki,1 óra hosszat sütjük.
Forrás:
Beküldte:: Artemis be Tuesday, February 09. 2010 at 11:44:08